Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěva brouzdaliště v aquaparku Vyškov

15. 6. 2011

Ve středu brzy ráno, jsme se s dětmi sešli u hasičské zbrojnice, abychom společně se vydali na první velký výlet.

Počasí nám přálo, krásně svítilo sluníčko a bylo teplo. Maminky se svými ratolestmi přijížděli se svými "kočáry". Po organizačních informacích a vysvětlení plánu cesty, z důvodu objížďky ve Vyškově, jsme se vydali na cestu.

Úspěšně a bez nehod jsme dorazili na místo. Po převlečení jsme se vydali do brouzdaliště. Zprvu se dětem zdála voda studená. Jémine to bylo křiku a výskotu, ale zakrátko se všichni začali z vody radovat.

Některé děti měli sebou hračky či plavecké pomůcky. Také děti zaujala skluzavka.

Míša s Kačenkou kropili zcela nesmočené maminky. Teta Lenka M. dělala kraba chodícího pozpátku a na sobě vozila Štěpánka. Matýsek a mnoho dalších dětí se klouzali na skluzavce, jiné přelévaly z kyblíčků vodu(Kubík,Filípek). Monička si hrála s míčky, které ji po hladině odplouvaly. Tomášek se snažil chytat kačenku, která se mu pohubovala na vlnkách. Markétka se pohupovala s plouvoucím kruhem zapůjčený od tety Lenky N. a také zkusila, jak se dělá potápníček.

Čas však nám uběhl, jako voda a my museli brouzdaliště opustit. Osušili jsem se a vyrazili jsme všichni společně směrem domů. Odnášeli jsme si veselou náladu :-)

 

Maminky i děti si užili krásné dopoledne plné sluníčka a vody. Už teď se těšíme, že po prázdninách tuhle krásnou akci opět zopakujeme.